"Diana ar fi fost o bunica minunata" - o prietena apropiata a Printesei Diana face dezvaluiri emotionante despre relatia ei cu copiii


Rosa Monckton a fost una dintre prietenele apropiate ale Dianei, care i-a si botezat una dintre cele doua fiice. Acum, la nasterea celui care ar fi fost primul nepot al Printesei Inimilor, Rosa a povestit intr-un articol din "Daily Mail" cat de mult iubea Diana copiii si cat i-ar fi placut sa-si cunoasca nepotii.


"Oamenii nu inteleg faptul ca Diana, cu instinctele ei materne puternice, adora perioada de sarcina. De fapt, imbratisa orice femeie insarcinata vedea. Vazand fotografii cu Ducesa de Cambridge facand cumparaturi pentru copil cu mama ei, m-am intristat teribil la gandul ca Diana n-a putut lua parte la toate acestea.", si-a inceput Rosa povestea.

Femeia, fost director general al "Tiffany & Co" din Londra, a povestit ca atunci cand era insarcinata in luna a 7-a cu primul ei copil, Diana, pe care o cunoscuse recent, a invitat-o la un pranz la Palatul Kensington.

"<Ce cumparaturi ai facut pentru copil?> m-a intrebat ea. <Inca nimic>, i-am raspuns. <Sunt ocupata la slujba.> Diana s-a ridicat atunci de la masa, a mers la birou si s-a intors cu o lista de 2 pagini cu tot ce aveam nevoie pentru copil - era aceeasi lista pe care o folosise pentru cei doi copii ai ei. O pastrase inca, desi William avea 9 ani si Harry 7."

Printesa si-a insotit noua prietena la cumparaturi pentru bebelus, spre deliciul vanzatoarelor din magazinul pe care l-au ales, care nu aveau in fiecare zi drept cliente figuri din Familia Regala.

Diana a continuat sa se preocupe de prietena ei si de fiica ei, Savannah si dupa nastere. A sunat-o pe Rosa imediat dupa nastere si a vizitat-o a doua zi.

Apoi, cand fetita a crescut si si-a dorit sa devina balerina, "Diana a incurajat-o, i-a aratat cativa pasi si s-a asezat pe podea cu ea, sa-i arate cum sa se intinda. I-a daruit chiar o pereche de poante semnate de vedetele baletului Kirov care acum, 16 ani mai tarziu, inca sunt pe peretele din camera ei".

Cat despre cea de-a doua fiica a Rosei, Domenica, care s-a nascut cu sindromul Down, Diana a devenit atat de atasata de fetita incat s-a oferit sa-i fie nasa, gest acceptat, bineinteles, cu mare bucurie de familie.

"Diana era facuta sa fie mama. Instinctul ei de protectie si ingrijire era cea mai frumoasa trasatura a ei. Ar fi fost cea mai extraordinara bunica si ma face ingrozitor de trista sa realizez ca ea nu va face parte din viata bebelusului regal. Dar, bineinteles, sentimentele mele nu se compara cu ceea ce simte probabil acum Printul William", a mai scris Rosa.

FULLSCREEN
"Diana ar fi fost o bunica minunata" - o prietena apropiata a Printesei Diana face dezvaluiri emotionante despre relatia ei cu copiii
  • /

related posts