Diana, bucatica rupta din Razvan Fodor. Cat a crescut si cum arata fiica prezentatorului la cinci ani


Diana Fodor e fetita mare! In urma cu putin timp, ea si-a vizitat taticul pe platourile de filmare "Masterchef".


Diana i-a facut o surpriza tatalui ei si a mers sa-l vada in actiune, in timpul filmarilor pentru noul sezon al emisiunii "Masterchef". Echipata corespunzator pentru vremea de afara, micuta s-a asezat pe scaunul chefilor si a zambit catre camera lui Razvan, care a scris in descrierea imaginii: "In vizita #hapymoment".

Razvan si Irina au devenit parinti pe 24 martie 2011. Atunci, actorul a trait cu emotie primele clipe de viata ale fiicei sale: "Am crezut ca nu mai vine acest moment. Diana s-a nascut la ora 11.45, este un copil superb, are 3,300 kilograme si a luat nota 10 la nastere. Atat ea, cat si Irina (sotia actorului n.r.) sunt foarte bine, eu sunt ceva mai agitat", spunea emotionat Razvan.

De atunci, Diana a crescut vazand cu ochii si, potrivit parintilor ei, a devenit o fetita perspicace. La numai 3 ani, Razvan si Irina spuneau ca retine tot ce vede si aude in jur, inclusiv replicile amuzante ale prezentatorilor. Aa a prins imediat celebrul cantecel "cu fuiorul" al lui Smiley si Pavel Bartos si l-a repetat atunci pentru parintii ei. 

related posts

Modifică setările cookies