Diana Caldararu, fata cu voce impecabila de la "Romanii au Talent", la 5 luni de la terminarea concursului


A cantat impecabil piesele Aliciei Keys si a lui John Lennon in semifinala si finala "Romanii au Talent", impresionandu-i pe rand pe Smiley, Andra, Andi si Mihai, dar si pe cei peste 6 milioane de oameni care au urmarit-o. Cum arata acum Diana Caldararu si ce face?


Vocea ei a fost singurul si cel mai important atu pe care l-a avut in cadrul show-ului care a facut-o celebra. Talentata, plina de viata si o adevarata profesionista, Diana a convins publicul sa ii acorde un vot de incredere si a ajuns pana in finala "Romanii au Talent", o performanta incredibila pentru o adolescenta de varsta ei.

"Mi se pare fantastic cum te transformi dintr-un copil intr-un om matur si profesionist", a spus si Andi Moisescu dupa ce a auziit-o, nestiind probabil cat adevar sta in spatele vorbelor lui. Diana este inca un copil si se comporta ca atare: merge la scoala, canta si repeta pentru a deveni din ce in ce mai buna in ceea ce face.

Diana posteaza imagini pe contul ei personal de Facebook si uimeste prin modestia si naturaletea ei, asa acum a facut-o si in concurs.

related posts

Modifică setările cookies