O britanica de 33 de ani mananca doar pizza de…31 de ani!


Doctorii i-au spus lui Claire Simons ca ar putea muri daca nu renunta la obiceiul ei alimentar bizar.


In ultimii 31 de ani din viata ei, Claire a mancat numai pizza cu branza si sos de rosii, la fiecare masa din zi, potrivit cotidianului britanic The Sun. Doctorii au avertizat-o insa ca aceasta dieta monotona risca sa o ucida.

Dieta ei limitata nu e un moft, insa, ci rezultatul unei boli mintale cunoscute ca Tulburarea de Alimentatie Selectiva (Selective Eating Disorder). Cei care sufera de aceasta boala pot suporta doar un singur fel de mancare.

A defilat goala pe catwalk, insarcinata in opt luni. Uite aparitia care a socat la Saptamana Modei din Londra

De altfel, Claire a povestit public despre boala ei dupa ce a citit povestea lui Stacey Irvine, o alta britanica ce a fost spitalizata dupa ce a mancat timp de 15 ani doar crochete de pui.

Claire a declarat ca incearca sa se mentina sanatoasa facand regulat exercitii fizice si band multa apa. „Dar doctorul meu spune ca am numeroase probleme din cauza lipsei vitaminelor si mineralelor. Pot ajunge sa am un atac cerebral sau un infarct”, a mai explicat ea.

 

Foto: Claire Simons si meniul ei zilnic

Desi pentru a fi sanatosi avem nevoie de o dieta variata, care sa includa si 5 portii de fructe si legume pe zi, Claire spune ca nu are de ales: „De fapt, mi-e frica de fructe si legume. Ma enervez atat de tare cand oamenii cred ca sunt mofturoasa – asta chiar e o problema medicala.”

Sursa foto: The Sun
 

FULLSCREEN
O britanica de 33 de ani mananca doar pizza de…31 de ani!
  • /

related posts