Diferenta notabila intre statuie si realitate. Chipul Selenei Gomez, transformat de artistii de la Madame Tussauds. Cum au modificat-o 


Milioane de fani admira frumusetea si apreciaza talentul Selenei Gomez. De aceea, cand au vazut imaginile cu cea mai noua statuie de ceara a tinerei, nu si-au putut stapani comentariile rautacioase la adresa artistilor care lucreaza pentru Muzeul de Ceara Madame Tussauds.


Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds a realizat inca o statuie a fostei vedete Disney. Putini s-au asteptat insa ca cea mai noua creatie sa fie atat de diferita de vedeta.

Desi fotografiile cu Selenei Gomez sunt in toate revistele si pe toate siteurile, specialistii nu au reusit sa ii reproduca trasaturile cu exactitatea care i-a facut celebri, ci dimpotriva, au gafat destul de tare. Cel putin asta sustin admiratorii tinerei, care, la vederea imaginilor, au inceput sa protesteze si sa spuna ca cei de la Madame Tussauds au desfigurat-o.

Tot ei sustin ca fata Selenei seamana mai degreaba cu cea a unei femei mai in varsta cu 10 ani. Desi s-a lucrat timp de 4 luni la ea si ca si-au pus la bataie talentul peste 20 de artisti, reactiile fanilor nu au fost pa masura muncii.

Aceasta nu este prima statuie pe care cei de la Madame Tussauds au realizat-o cu artista. Iata si alte modele. Nu uita sa ne spui care ti se pare cea mai reusita in sectiunea de comentarii:

2013

2011

2010

related posts

Modifică setările cookies