Din cauza ei nu doarme Connect-R! Vezi cat de sexy e Diana, iubita cantaretului


S-a apucat de cantat in urma cu 15 ani, a facut parte din mai multe trupe, a compus si a lansat mai multe piese si mai apoi a decis ca este momentul sa inceapa o cariera solo: poate cea mai inteleapta decizie a sa avand in vedere succesul pe care l-a avut cu piese ca "Daca dragostea dispare", "Fata de la tara" si, bineinteles, "Eu vara nu dorm".


Stefan Mihalache pe numele lui real, este un roman-tigan care a plecat de jos, care nu se sfieste sa isi recunoasca originile si care incearca sa fie un exemplu pozitiv pentru toti aceia care cred ca nu poti sa te bucuri de glorie daca ai crescut in saracie.

Nimic mai gresit, crede Connect-R, care desi este cunoscut in intreaga tara si isi castiga existenta din muzica, a ramas un om normal. Artistul traieste inca intr-o garsoniera, intr-un bloc gri, impreuna cu prietena lui, Diana, cu care vrea sa se casatoreasca si pe care vrea sa o transforme in mama copiilor sai.

O cunoaste de cinci ani si a cerut-o deja de nevasta, iar putini stiu ca cei doi au aparut impreuna in clipul piesei "Burning Love".

Cea mai mare calitate a iubitei sale, crede artistul, este faptul ca ii accepta deplasarile cu saptamanile, intrucat programul lui incarcat nu ii permite sa ii stea tot timpul aproape.

Diana s-a obisnuit insa, isi vede de job si lucreaza ca PR-ist la o firma de evenimente si, cu toate ca ajunge de multe ori, la randul ei, tarziu acasa, se pricepe si la gatit.

"Gateste de cel putin cateva ori pe saptamana. Anul trecut a fost pirma data cand a facut sarmale si chiar i-au iesit", spunea Connect-R in urma cu un an despre sufletul lui pereche, de la care spera sa primeasca o veste buna: aceea ca va deveni tatic.

"Ma gandeam asa: ca sa pot sa fiu implinit in momentul asta mai imi trebuie un mini-me. Imi trebuie un copil. Lucram, trebuie sa vina", i-a spus el lui Alex Dima intr-un material realizat exclusiv pentru editia speciala a stirilor ProTV din luna decembrie.

Ce parere ai despre Diana, iubita lui Connect-R? Crezi ca se potrivesc cei doi, ca le sta bine impreuna?

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies