Din ce in ce mai curajoasa! Kate Middleton, aparitie indrazneata intr-o rochie din dantela marsala. Cum a impresionat


In aceasta perioada, Palatul Buckingham a primit oaspeti de seama. Pentru a intari relatiile economice dintre Marea Britanie si China, Regina i-a invitat pe Presedintele Xi Jinping si pe sotia lui, Peng Liyuan, intr-un turneu de patru zile in Anglia, care a debutat cu un banchet de zile mari.


Nelipsiti de la programul regal special pe care l-a pregatit conducatoarea Marii Britanii oaspetilor nu puteau fi Printul William si Kate Middleton, care au impresionat cu aparitiile lor elegante.

Daca in prima zi cei doi au participat la un banchet luxos, la care au imbracat frac, respectiv rochie de gala accesorizata cu tiara, la restul activitatilor tinerii printi au ales tinute mai putin pretentioase. Articolele vestimentare au fost insa la fel de pline de bun gust si foarte elegante.

Ca de obicei, tot Kate a impresionat. Mai indrazneata si increzatoare ca niciodata, ea a aparut in public intr-o rochie marsala, dantelata, semnata de celebra casa de moda italiana Dolce & Gabbana. Incaltata in pantofi stiletto in aceeasi nuanta sofisticata, Ducesa de Cambridge a demonstrat ca maternitatea ii prieste din ce in ce mai mult.

Se spune ca Regina Mama a avut, cel putin in trecut, un cuvant important de spus in ceea ce priveste garderoba pe care sotia Printului William o va adopta pe termen lung, la aparitiile publice pe care le va onora. Dorinta Elisabetei a fost ca Ducesa sa poarte articole vestimentare cu tiv mai lung, bijuterii din colectia personala a Familiei Regale, precum si tiara pe carea aceasta i-a oferit-o imediat dupa nasterea Printului George.

Desi la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Kate poate parea una simpla, in spatele aparitiilor ei impecabile stau ore intregi de munca in care stilistii aleg tinutele ideale. Pentru a se asigura ca Ducesa etaleaza aerul regal al Dianei, Regina i-a imprumutat-o pe stilista ei personala, iar Kate isi contacteaza designerii preferati (Alexander McQueen, Alice Temperely si Angela Kelly) pentru a-i face tinute pe comanda.

related posts

Modifică setările cookies