Din dorinta de a fi mereu tanara si frumoasa, a fost convinsa sa testeze metoda. Cum arata dupa tratament Khloe Kardashian


Vedeta trece printr-o perioada dificila a vietii ei si, dupa cum arata fotografiile, ar face orice ca sa-si distraga atentia de la problemele prin care trece. Iar tratamentele de infrumusetare reprezinta metoda perfecta de face acest lucru.


In curand, Khloe Kardashian ar trebui sa sarbatoreasca 5 ani de mariaj cu sotul instarinat Lamar Odom, de care s-a despartit in luna decembrie a anului trecut. Pentru ca aceasta perioada din an este extrem de dificila pentru ea, cea mai mica dintre surorile Kardashian incearca sa-si distraga atentia.

Astfel, apeleaza, ca orice femeie, la tratamente de infrumusetare si cumparaturi, pentru a uita de probleme. Apropiata de fani, ea tine legatura cu ei pana si in aceste momente cu ei si le impartaseste imagini din intimitatea caminului.

Khloe nu se sfieste sa se expuna chiar si atunci cand nu arata tocmai perfect, iar drept dovada sta o poza in care voluptuoasa vedeta sta cu o masca de ten care promite ca ofera rezultate miraculoase. Pentru a dmeonstra acest lucru, ea a publicat pe retelele de socializare o imagine atat inainte, cat si dupa.

In plus, tot pentru a uita de problemele emotionale, Khloe a inceput sa mearga si mai des la sala, ea dorindu-si sa slabeasca si sa arate perfect, mai ales acum, cand e femeie singura.

Viata lui Khloe Kardashian, sora mai mica a celebrei Kim Kardashian, a parut desprinsa din filmele cu gangsteri si baieti rai, de vreme ce tanara a fost nevoita sa faca fata unui sot dificil, dependent de droguri si acuzat in repetate randuri de infidelitate.

Mariajul lor a atarnat de un fir de par pana in 2013, dupa ce cuplul s-a confruntat ani la rand cu probleme de infertilitate si nu au reusit sa aiba impreuna un copil. Mai mult de atat, Lamar Odom a fost acuzat de consum de doguri si din cauza acestei dependente, intre cei doi au existat adesea certuri si scandaluri ce au dus la separarea definitiva in iarna lui 2013, cand Khloe i-a cerut divortul.

Dupa separare, ea a admis ca inca il mai iubeste si, cu toate ca a mai avut un iubit de atunci, inca tine al sot si "aniversarea" ii cauzeaza probleme emotionale.

related posts

Modifică setările cookies