Din dorinta de a fi mereu tanara si frumoasa, a fost convinsa sa testeze metoda. Cum arata chipul ei dupa tratament


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca vedetele sunt dispuse sa incerce pana si cele mai bizare tratamente de infrumusetare din dorinta de a arata perfect. Pentru a se mandri cu un ten impecabil, si ea a testat o noua metoda.


Alicia Quarles, corespondentul E!News si membra E! Style Collective, se pregateste intens pentru evenimentele mondene care au loc in aceasta perioada. Desi nu este in centrul atentiei la fel ca starurile de film, si ea trebuie sa straluceasca, asa ca apeleaza la tot felul de metode de infrumusetare pentru a rata perfect.

Deschisa cu admiratorii, Alicia le-a permis admiratorilor sa vada cum arata o zi normala din viata ei, atunci cand se pregateste sa le ia interviuri pe covorul rosu celor mai cool celebritati ale momentului. 

Printre altele, ea isi aplica o masca hidratanta si gel pentru cearcane, pentru a se asigura ca tenul e pregatit de "asaltul" fondului de ten si al pudrei. Apoi, specialisitii in make-up au grija sa ii sublinieze trasaturile si sa ii scoata in evidenta frumusetea naturala.

Cand machiajul este gata, Alicia se lasa pe mana specialistilor in coafura, care ii aleg un look potrivit pentru tinuta aleasa de stilisti. In momentul in care echipa si-a terminat treaba, Quarles isi gaseste locul pe covorul rosu si le ia interviuri vedetelor, care au trecut probabil prin aceleasi "pregatiri" inainte de a aparea in fata camerelor de fotografiat si luat vederi.

related posts

Modifică setările cookies