Din fata pare cea mai eleganta doamna, dar de la spate lucrurile se schimba radical. Cum a aparut vedeta la Cannes


Festivalul de Film de la Cannes s-a transformat in ultimii ani mai mult intr-un spectacol al covorului rosu, unde fotomodelele si vedetele dornice de afirmare au luat locul actritelor consacrate.


Inca in prima zi a editiei 2017 a Festivalului de la Cannes pe covorul rosu au aparut dive relativ necunoscute dornice de afirmare. Si ce alta metoda mai simpla de a atrage atentia decat cu tinute controversate?!

Hofit Golan este o clienta mai veche a paparazzilor. Cunoscuta ca "Paris Hilton a Israelului", Hofit se descrie ca fiind "prezentatoare, producatoare si femeie de afaceri". De asemenea, aceasta detine mai multe branduri de fashion impreuna cu designerul Scott Henshall.

Hofit duce o viata ca in filme: petrece pe yachturi de lux, are numai tinute de designer si se invarte in cercuri inalte. Are o multime de prieteni printre celebritati.

Aceasta nu rateaza niciun eveniment important, facandu-si aparitia la Festivalul de la Cannes, Premiile Bafta sau la evenimente de fashion si premiere internationale de film.

Acum, la Cannes, a purtat o rochie care a transformat-o in vedeta covorului rosu. Israelianca a imbracat o salopeta cu spatele gol si un impresionant decolteu lateral.

Hofit nu a fost singura tanara care a incercat sa iasa in evidenta la Cannes. O doamna de origine asiatica a purtat rochia in care a facut valva anul trecut Bella Hadid si... iata ce a iesit :) 


related posts

Modifică setările cookies