Din micuta tocilara a devenit o bomba sexy. Cu ce rochie transparenta si mulata a aparut pe covorul rosu fosta fetita minune a Hollywood-ului, la doar 17 ani


La doar 3 ani, Abigail Breslin juca deja in reclame TV, iar la 6 ani devenea faimoasa in intreaga lume datorita rolului Bo Hess din filmul "Signs", in care a jucat alaturi de Mel Gibson.


Performantele ei actoricesti din "Signs" au fost foarte apreciate atat de public, cat si de criticii de film si i-au adus numeroase alte roluri, inclusiv cel din "Raising Helen" (2004), in care a jucat alaturi de fratele ei, Spencer Breslin.

Urmatorul rol fantastic al lui Abigail a fost cel in "Little Miss Sunshine", o productie indie care i-a adus, la doar 10 ani, o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Anul acesta, Abigail, in varsta de 17 ani, a jucat in pelicula "August: Osage County", impreuna de nume grele ale cinematografiei americane, precum Meryl Streep, Julia Roberts, Evan McGregor sau Juliette Lewis. Pentru premiera peliculei, care a avut loc zilele trecute, Abigail a decis sa poarte o rochie care sa demonstreze ca nu mai este o fetita.

Astfel, adolescenta a ales o rochie maxim, formata din fasii de material nude, transparent si fasii de material gri metalizat. Se pare ca Abigail nu a purtat sutien sub indrazneata tinuta, deoarece la un moment dat fotografii i-au suprins si sfarcurile.

Tanara actrita i-a dat tinutei o nota fresh datorita coafurii alese, o impletitura tip "coada de peste" laterala, precum si datorita machiajului de tip smokey eyes. La capitolul accesorii, Abigail a pastrat tinut in zona "cuminte", alegand un clutch mic, argintiu si o pereche de pantofi nude, cu toc.

Ce parere ai despre transformarea ei? Iti place cum arata acum Abigail?

FULLSCREEN
25 DEC Din micuta tocilara a devenit o bomba sexy. Cu ce rochie transparenta si mulata a aparut pe covorul rosu fosta fetita minune a Hollywood-ului, la doar 17 ani
  • /

related posts