Din nou impreuna. Cum arata actorii din A walk to remember la 15 ani de la premiera celui mai emotionant film de iubire


"A Walk to Remember" continua sa fie unul dintre cele mai romantice filme care au aparut pe marile ecrane, chiar daca au trecut 15 ani de la premiera lui. Cu ocazia aniversarii, actorii si regizorul au organizat o reuniune emotionanta.


Mandy Moore si Shane West au devenit cei mai indragiti actori de la Hollywood datorita filmului romantic "A Walk to Remember".

Povestea de dragoste dintre cel mai popular baiat din liceu si fata timida si bolnava de leucemie a castigat admiratia adolescentelor din intreaga lumea, care visau ca cei doi actori sa aiba o relatie si in afara platourilor de filmare.

Din pacate pentru fanii filmului, Shane si Mandy au negat intotdeauna ca sunt impreuna, spunand ca ii leaga numai o frumoasa prietenie. Si pentru a demonstra ca amicitia lor a depasit bariera timpului, in urma cu putin timp, actorii au organizat o reuniune.

Alaturi de regizorul filmului "A Walk to Remember", Adam Shankman, Mandy Moore si Shane West au planuit o iesire in oras, au vorbit despre filmul de succes si s-au pozat pentru fani: "Domnii acestia doi continua sa fie cei mai buni pe care i-am intalnit. Ma bucur foarte mult ca ne-am reintalnit. Inima mea e plina", a scris actrita.

FULLSCREEN
Din nou impreuna. Cum arata actorii din A walk to remember la 15 ani de la premiera celui mai emotionant film de iubire
  • /

related posts

Modifică setările cookies