Din pitipoanca suprema, in femeie aproape stilata. Cum arata vedeta dupa ce a slabit si si-a schimbat stilul vestimentar


Face parte din categoria vedetelor care nu au niciun talent special, dar care au devenit faimoase dupa ce au aparut intr-un reality show de senzatie. Criticata atunci pentru felul in care arata, femeia a facut o schimbare radicala.


Deena Cortese este una dintre protagonistele celui mai de succes reality-show american al ultimilor ani, Jersey Shore.

Considerata una dintre cele mai mari pitipoance ale Americii, ea a fost desfiintata de telespectatori pentru corpul dizgratios si stilul vestimentar plin de kitsch pe care il aborda. De la incheierea filmarilor si pana in prezent insa, Deena a decis sa le ofere o lectie criticilor si s-a apucat de dieta.

Astfel, a ajuns la jumatate din greutatea pe care o avea inainte si a profitat de aceasta schimbare pentru a adopta un alt look. In varsta de 26 de ani, vedeta le-a aratat fanilor noua ei silueta si le-a spus ca in curand isi va atinge obiectivul de a fi slabit 10 kilograme.

"Intotdeauna am avut probleme cu greutatea si cu parerea pe care o aveam eu insami despre corpul meu. Cantarul o lua razna adesea, asa ca am facut o schimbare", a spus ea.

La cateva luni de la incheierea filmarilor, Deena s-a intors in New Jersey deci si si-a dedicat timpul ei insisi, sanatatii si bunastarii ei.

"In general, oamenii care au aparut in realiy show-uri nu vor sa revina la vietile lor normale dupa ce incheie proiectul. Eu sunt o exceptie. Mi-am reluat viata obisnuita si ma simt foarte bine. Nu voi uita niciodata de unde am plecat si cine am fost cu adevarat", a incheiat Deena.

Ce parere ai despre schimbarea ei? Crezi ca transformarea este radicala?

FULLSCREEN
Din pitipoanca suprema, in femeie aproape stilata. Cum arata vedeta dupa ce a slabit si si-a schimbat stilul vestimentar
  • /

related posts

Modifică setările cookies