Directorul companiei Pfizer nu și-a făcut încă vaccinul anti-COVID-19: „Am 59 de ani, sunt sănătos”


La aproximativ un an de când noul coronavirus a fost descoperit pentru prima dată în Wuhan (China), companiile Pfizer și BioNTech au reușit să creeze primul vaccin anti-COVID-19.


După mai multe luni de teste, vaccinul anti-COVID-19 a fost autorizat în SUA și Marea Britanie, urmând ca în această lună să fie autorizat în aproape toată lumea. Cu toate acestea, Albert Bourla, directorul companiei Pfizer, a afirmat, potrivit Digi 24, că încă nu s-a vaccinat, deoarece nu vrea să se bage în fața altor persoane, doar pentru că firma sa a realizat vaccinul.

Bărbatul a adăugat că își va face vaccinul atunci când îi va veni rândul, dar a precizat și că, dacă este nevoie, se va vaccina mai devreme, pentru a le demonstra tuturor că produsul dezvoltat de Pfizer-BioNTech este de încredere.

„Când voi putea, îl voi face. Am 59 de ani şi sunt sănătos. Nu lucrez în linia întâi, deci categoria mea nu este printre primele care au prioritate la vaccinare acum”, a spus Albert Bourla, directorul companiei Pfizer.

foto: Profimedia Images

Vezi și: The Artist Awards revine! În decembrie, la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies