Distractia i-a fost umbrita de un accident vestimentar major. Ce a patit Mel B in timp ce se amuza alaturi de sot


Mel B este una dintre vedetele care demonstreaza ca femeile se pot distra si pot arata foarte bine si dupa 40 de ani, dovada fiind si cele mai recente imagini aparute cu ea. 


Cantareata se afla intr-o vacanta romantica alaturi de sotul ei in Insulele Turks si Caicos, iar paparazzi nu au ezitat sa-i fotografieze pe cei doi in timp ce se intreceau in gesturi romantice.

Imbracata intr-un costum de baie albastru, format din doua piese, cu care si-a pus in evidenta fizicul tonifiat, Mel B s-a comportat precum o adolescenta in preajma sotului ei, cei doi demonstrand ca mariajul lor se afla intr-un moment foarte bun.

La un moment dat, in timp ce se afla in apa, cantareata a avut parte de un accident vestimentar major, dupa ce i-a cazut slipul si i s-a vazut posteriorul. 

Mel B si Stephen Belafonte sunt impreuna din februarie 2007 si au impreuna o fetita de patru ani, Madison. Vedeta de 40 de ani mai are doua fete din doua relatii anterioare, pe Phoenix (16 ani), cu Jimmy Gulzar si pe Angel (opt ani), cu  Eddie Murphy. Stephen are si el o fata, pe Giselle, cu actrita Nicole Contreras. 

related posts

Modifică setările cookies