Dive sexy care s-au indragostit de sportivi. Cu cine sunt cuplate cele mai frumoase vedete din showbizDavid si Victoria Beckham


Desigur, cel mai celebru cuplu din lume vedeta-sportiv este format din David si Victoria Beckham. Cei doi sunt casatoriti de 16 ani si au impreuna 4 copii superbi. Unul mai celebru ca altul, David si Victoria reprezinta un adevarat model de casnicie pentru noi toti.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez

Cel mai hot cuplu al momentului e format din diva latino si Alex Rodriguez, un cunoscut jucator de baseball. Alex Rodriguez, in varsta de 41 de ani, este tatal a doi copii si a mai aparut in presa in zvonuri care il cuplau cu vedeta ca Kate Hudson si Cameron Diaz. Se spune despre el ca ar fi un adevarat Don Juan, dar ca Jennifer este multumita de faptul ca este tata si ca au acest lucru in comun, conform celor de la People. "Ii place faptul ca este tata. Stie, insa, ca este un burlac inrait si este precauta. Deocamdata e vorba doar de distractie. Este singura si se bucura de intalniri.", a spus o sursa publicatiei.

Shakira si Pique

S-au cunoscut in 2010, cand Shakira filma clipul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa, Waka Waka. De atunci sunt nedespartiti. Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri si au impreuna doi baieti adorabili.

Tom Brady si Gisele Bundchen

Ea e cel mai bine platit model din lume, iar el un superstar al fotbalului american. Sunt casatoriti din 2009 si impreuna au doi copii.

Wladimir Klitschko si Hayden Panettiere

Diferenta de varsta si inaltime nu i-a impedicat sa se iubeasca. Formeaza unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz.

Russell Wilson si CiaraCantareata si jucatorul de fotbal american asteapta impreuna primul lor copil.

related posts

Modifică setările cookies