Divele latino, lipsite de inhibitii la Latin Grammy Awards. Cum s-a afisat pe covorul rosu noua sotie a lui Marc Anthony


Marc Anthony s-a mandrit cu noua sa sotie la Premiile Latin Grammy. Frumoasa Shannon de Lima a avut insa concurenta serioasa pe covorul rosu: divele muzicii latino si-au scos la inaintare cele mai de pret atuuri fizice.


Marc Anthony nu si-a putut lua ochii de la frumoasa lui sotie, mai tanara cu 20 de ani. Cei doi s-au casatorit in urma cu aproape doua saptamani, intr-o ceremonie restransa in Republica Dominicana. Marc Anthony si Shannon de Lima s-au purtat la Premiile Latin Grammy ca si cum ar fi fost in continuare in luna de miere: s-au sorbit din priviri si s-au sarutat de fata cu toata lumea.

Imbracata intr-o superba rochie albastra, Shannon a fost una dintre cele mai sexy aparitii ale serii.

La inaltime a fost si artista Eiza Gonzales, cea despre care s-a spus ca a avut o aventura cu Liam Hemsworth dupa ce s-a despartit de Miley Cyrus. Eiza a aratat spectaculos intr-o rochie aurie, cu trena.

Actrita Laura Aleman a avut cea mai indrazneata rochie a serii: a aparut intr-o rochie transparenta, care acoperea doar strictul necesar.

Vedeta tv Rocsi Diaz si-a etalat formele voluptoase intr-o rochie cu spatele gol.

Enrique Iglesias si uruguayanul Jorge Drexler au fost marii castigatori ai galei premiilor muzicale anuale Latin Grammy. Enrique  a castigat trei premii Latin Grammy, inclusiv pentru cantecul anului, in timp ce Drexler si cantareata franco-chiliana Ana Tijoux au obtinut premiul pentru inregistrarea anului, pentru cantecul "Universos Paralelos".

Mai multe imagini in galeria foto.

  • Eiza Gonzales

related posts

Modifică setările cookies