Divort neasteptat dupa 19 ani de casnicie. Ce cuplu a anuntat in urma cu putin timp ca despartirea e inevitabila


El este actor de comedie, ea filantrop. Formau un cuplu stabil de 19 ani si cu toate ca nimeni nu se astepta, au anuntat ca nu mai este cale de intoarcere si ca se despart.


Reprezentantii lui Chris Rock, 49 de ani, si ai sotiei lui, 45, au confirmat pentru presa ca cei doi soti au decis sa intenteze actele de divort, cu toate ca au impreuna doua fiice, in varsta de 12, respectiv 10 ani.

"Dupa o indelungata perioada de gandire si peste 19 ani de casnicie, eu si Chris am decis sa mergem pe drumuri separate", a declarat Malaak Compton-Rock, citata de publicatia americana People.

Nu este prima data cand cei doi ajung sa discute despre divort. In anul 2006, starul american a mai inaintat o data actele, dar in cele din urma a reusit sa ajunga la o intelegere cu partenera si sa-si rezolve probleme conjugale. De data aceasta, nu a mai fost cazul.

Chris Rock, cunoscut cel mai bine pentru scenele sale de comedie in care ironiza cu mult umor relatiile dintre persoanele de culoare si cele caucaziene, a aparut recent in "Top Five", un film pe care l-a scris si l-a regizat, lansat pe marile ecrane americane la inceputul lunii decembrie.

Malaak Compton-Rock este fondatoarea Styleworks, o fundatie non-profit dedicata femeilor care decid sa revina in campul muncii si sa isi gaseasca din nou un loc de munca, dupa ce au trait o perioada din ajutorul social oferit de guvernul american.

  • Divort neasteptat dupa 19 ani de casnicie. Ce cuplu a anuntat in urma cu putin timp ca despartirea e inevitabila

related posts

Modifică setările cookies