Divort neasteptat in showbiz! Dupa doi ani de mariaj, Halle Berry si Olivier Martinez nu mai formeaza un cuplu


Halle Berry si Olivier Martinez au divortat dupa doi ani de mariaj si cinci de relatie, motivand ca au ajuns intr-un punct al relatiei in care neintelegerile dintre ei sunt ireconciliabile. Cei doi au un baietel impreuna, Maceo-Robert, pentru custodia caruia lupta.


Potrivit publicatiilor internationale, Halle si Olivier nu reusesc sa se puna de acord in privinta custodiei baietelului lor, actrita sustinand ca nu are nevoie de sprijinul financiar al fostului partener pentru a-si creste copilul. De cealalta parte, starul isi doreste sa contribuie si sa fie implicat in mod activ in viata fiului sau.

Desi nu exista insa o confirmare, surse din anturajul celor doi sustin ca parintii isi vor imparti custodia, dar ca OIlivier va trebui sa acopere cheltuielile pentru deplasarile micutului si ca va avea nevoie de acordul scris al lui Halle pentru a-l putea scoate din California.

Se spune ca intre Halle si Olivier lucrurile au inceput sa se degradeze intrucat ambii au caractere puternice, ba chiar violente. Iesirile lor, certurile si faptul ca nu au reusit sa ajunga la un acord in legatura cu locul in care isi vor creste copiii au dus in cele din urma la divort, care a fost declarat incheiat pe 26 octombrie 2015 de o curte din Los Angeles.

related posts

Modifică setările cookies