Divortul anului s-a oficializat. Ce suma trebuie sa-i plateasca Tom Cruise fostei sotii pentru cresterea lui Suri, copilului lor


Dupa doua luni de la anuntarea despartirii, Tom Cruise si Katie Holmes au divortat in mod oficial, stabilind si conditiile pe care le au de indeplinit in ceea ce priveste cresterea lui Suri.


In urma divortului de Tom Cruise, Katie Holmes nu va primi decat 400.000 de dolari pe an pentru ingrijirea fetitei lor, Suri. In 2006, atunci cand cei doi s-au casatori, frumoasa actrita a semnat un contract prenuptial potrivit caruia renunta la orice drept asupra averii starului din Top Gun.

 

Cu toate acestea, Tom Cruise ii va da fostei sotii 33.000 de dolari pe luna pentru cresterea lui Suri, actiune pe care o va intreprinde pana cand micuta va implini 18 ani. De asemenea, starul american va suporta costurile asigurarii medicale si scolarizarii.

 

Potrivit contractului semnat inaintea casatoriei, Tom Cruise si Katie Holmes ar fi trebuit sa ramana impreuna cel putin 11 ani, pentru ca actrita sa poate primi jumatate din averea de 250 de milioane de dolari in cazul unui divort. "Cazul a fost rezolvat, iar actele au fost semnate. Ii multumim lui Tom pentru rapiditatea si maniera in care s-au rezolvat lucrurile", a declarat reprezentantul lui Katie Holmes.


Citeste tot articolul si vezi imaginile pe procinema.ro

related posts

Modifică setările cookies