Divortul parintilor are consecinte grave asupra ei. Minora din showbiz care a ajuns sa posteze poze nud pe internet dupa destramarea familiei


Neintelegerile dintre parinti afecteaza intotdeauna copiii, mai ales daca este vorba despre o perioada in care odraslele incearca sa-si gaseasca echilibrul in viata.


Potrivit CDL, se pare ca este si cazul lui Kendall Jenner care, dupa divortul parintilor, a inceput sa posteze pe internet fotografii nud in ciuda faptului ca are numai 17 ani.

Instagramul tinerei a fost luat cu asalt imediat dupa ce aceasta a postat o serie de fotografii de la cea mai recenta sedinta foto pe care a realizat-o pentru "NOMAD Two Worlds Foundation".

Aceasta oragnizatie colaboreaza cu nume celebre pentru a promova culturile si comunitatile marginalizate si pentru a le face cunoscute catre publicul larg. Fotografiile sunt realizate chiar de cel care a infiintat organizatia, fotograful australian Russell James.

Daca in prima fotografie Kendall apare complet dezbracata, doar cu cateva crengi si ramuri prin par, cea de-a doua poza, tot nud, o infatiseaza pe adolescenta intinsa pe o plaja in timp ce tine in maini niste scoici.

Cea mai mare dintre surorile Jenner pare sa-si fi indreptat atentia catre indatoririle fata de aceasta fundatie pentru a uita de situatia familiala, aceste activitati fiind de altfel, pe placul sau: "Am avut parte de atat de multa distractie de cand am devenit membra Nomad alaturi de prietenii mei", a fost descrierea pe care tanara a adaugat-o uneia dintre imagini.

Chiar daca este vorba de niste actiuni de caritate, credeti ac este potrivit ca o tanara de numai 17 ani sa pozeze nud si sa posteze aceste fotografii pe internet?

related posts

Modifică setările cookies