"Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" va avea parte de o continuare. Ce actor nu va mai face parte din distributia viitorului film  


Comedia haioasa in care actorul Robin Williams interpreteaza rolul unei bone simpatice, in incercarea de a-si vedea copiii mai des, va avea parte de o continuare, insa unii actori nu vor face parte din noul film.


Dupa mai bine de 20 de ani, majoritatea actorilor vor reveni in continuarea lungmetrajului cu exceptia actritei Mara Wilson, care a a jucat rolul lui Natalie Hillard, fetita lui Daniel Hillard.

VEZI GALERIA FOTO AICI

Aceasta a publicat pe contul sau de Twitter cateva mesaje prin care isi anunta fanii ca nu va face parte din noua distributie, fiind de parere ca aceasta continuare nu ar trebui sa existe.

Citeste si:4 trucuri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa slabesti in timp record

"Nu am nimic a face cu cea de-a doua parte a filmului "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit". De obicei, cea de-a doua parte a unui film este mult mai slaba, asta in cazul in care nu face parte dintr-o trilogie sau o serie. Consider ca "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" s-a terminat unde trebuia sa se incheie.".

Citeste si: Unde iesim in weekend. Evenimentele sfarsitului de saptamana 17-20 aprilie 2014

Mara Wilson nu este singura actrita care a avut o reactie negativa la aflarea noilor vesti.

Lisa Jakub, care a dat viata rolului Lydia Hillard, a publicat un mesaj pe Twitter prin care sustine ca nu are informatii despre noulk film.

"Refuz sa cred ca Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit va deveni un lucru real". 

FULLSCREEN
Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnita avea parte de o continuare. Ce actor nu va mai face parte din distributia viitorului film  
  • /

related posts