"Doamne, nici nu zici ca e ea! E transformata!" De ce nu au recunoscut-o fanii, la o aparitie, pe Bianca Dragusanu


Desi si-a obisnuit admiratorii cu numeroase schimbari ale podoabei capilare, cea mai recenta fotografie cu Bianca i-a lasat pe toti uluiti si cu zeci de intrebari pe buze.


Proaspata doamna Slav a postat pe contul ei oficial de Facebook o imagine in care se relaxeaza pe un fotoliu, in ceea ce pare a fi holul unui hotel.

La prima privire, nimic nu pare bizar la aparitia Biancai - vedeta este imbracata casual si poarta o pereche de blugi sfasiati, o bluza alba, o pereche de adidasi rosii si o geanta Chanel neagra. Fanii ei de pe Facebook, insa, au remarcat ca Bianca pare complet schimbata la chip.

Fanii au ramas uluiti de transformare si s-au grabit in numar mare sa comenteze in legatura cu chipul bizar al Biancai. "E Bianca?", a intrebat uimita o fana. "Bianca? Tu esti? :)) OMFG, arati super-diferit", a remarcat o alta fana consternata. "Doamneeee, nici nu zici ca e ea, e transformataaaaaaa!", a scris o alta admiratoare, al carei comentariu a primit 7 like-uri. "Nu semeni deloc la fata", a observat si un admirator. La care altul i-a raspuns "Parca nu esti tu!".

Ce parere ai despre fotografie? Ti se pare sau nu schimbata Bianca?

related posts

Modifică setările cookies