Doi dintre cei mai frumosi actori s-au despartit. Ce s-a intamplat cu Emma Stone si Andrew Garfield


La cele mai multe locuri de munca, relatiile dintre angajati sunt descurajate. La Hollywood, ele sunt imposibil de evitat, iar cei doi demonstreaza ca uneori viata bate filmul. Emma Stone si Andrew Garfield s-au cunoscut pe platouri si au ramas impreuna.


De multe ori, fanii anumitor filme si seriale se indragostesc atat de tare de protagonisti sau de anumite personaje incat isi doresc ca si in viata reala respectivii sa fie impreuna. Nu o data s-a intamplat ca dorinta lor sa devina realitate.

Emma Stone si Andrew Garfield s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Amazing Spiderman, unde le-au dat viata personajelor Peter Praker si Gwen Stacy. Asemenea celor doi tineri care se iubeau pe marile ecrane, cei doi s-au indragostit si au format unul dintre cele mai indragite cupluri tinere de la Hollywood.

Ea este una dintre cele mai apreciate actrite de comedie ale noii generatii, iar el are un viitor promitator la Hollywood datorita talentului extraordinar si aspectului fizic placut. Din pacate insa, desi s-au inteles perfect pana nu demult, programul incarcat pe care l-au avut i-a afectat.

Emma si Andrew au decis sa ia o pauza dupa o legatura amoroasa de 3 ani, motivand ca viata profesionala e prea aglomerata si ii impiedica sa traiasca normal. Apropiatii spun insa ca cei doi s-ar putea impaca.

related posts

Modifică setările cookies