Doinita Oancea si Adina Galupa, intr-o zi normala a vietii lor. Cum s-au imbracat vedetele la avanpremiera filmului de Oscar "Jocul Codurilor" 


Adina Galupa, Doinita Oancea, Gianina Corondan, Irina Mohora, Andrei Nourescu, Mircea Zara si Vladimir Draghia sunt doar cativa dintre cei care au participat la evenimentul de lansare a filmului "JOCUL CODURILOR".


Filmul care prezinta povestea lui Alan Turing, matematician, criptanalist si erou de razboi, recunoscut ca fiind pionierul tehnologiei moderne a calculatoarelor le-a cucerit pe vedete. El a coordonat un grup divers de savanti, lingvisti, campioni la sah si ofiteri ai serviciilor secrete, punandu-se pe seama lui spargerea unui cod asa-numit "de nespart" al masinariei Enigma a Germaniei, in al Doilea Razboi Mondial.

O portretizare intensa, care te urmareste, a unui om sclipitor si complicat, "Jocul Codurilor" urmareste un geniu care, sub o presiune cumplita, a ajutat scurtarea razboiului, salvand mii de vieti.

Regizat de Morten Tyldum, cu un scenariu de Graham Moore, filmul ii are in rolurile principale pe Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear, Allen Leech, Matthew Beard, Charles Dance si Mark Strong.

Filmul "The Imitation Game / Jocul Codurilor" este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 30 ianuarie 2014.

FULLSCREEN
Doinita Oancea si Adina Galupa, intr-o zi normala a vietii lor. Cum s-au imbracat vedetele la avanpremiera filmului de Oscar "Jocul Codurilor" 
  • /


related posts