"Domnule Macron, ţine-ţi femeia departe de Donald Trump!". Imaginile cu cele două cupluri prezidenţiale care au aprins internetul


Emmanuel şi Brigitte Macron a fost primiţi de către Donald Trump şi soţia sa, Melania, cu mare fast la Washington, într-o vizită de stat.
 


În vârstă de 65 de ani, soţia preşedintelui francez, Brigitte Macron și Melania Trump (47 de ani) au  făcut senzaţie la evenimentul de la Casa Albă.
Brigitte Macron a îmbrăcat o ţinută creată de Louis Vuitton, formată dintr-o rochie până deasupra genunchilor şi o tunică asortată.
Melania a ales o capă neagră, Givanchy, o rochie elegantă Dolce & Gabbana, la care a asortat o geantă Dior și pantofi stiletto Louboutin.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Casei Albe au craet mare vâlvă, printre cei care nu-l susţin pe preşedintele Trump. "Domnule Macron, ţine-ţi femeia departe de Donald Trump! Niciodată nu ştii de ce este în stare"- a comentat un american revoltat. "Nu a mai comentat nimic despre felul în care arată doamna Mcaron? Chiar s-a abţinut Trump?", a mai spus un internaut pe pagina de Facebook a Casei Albe.

Cei doi preşedinţi au plantat un stejar la Casa albă, sub privirile primelor doamne care au fost nevoite să se descorce cu pantofii cu toc subţire în pământul proaspăt. 


 

 

related posts

Modifică setările cookies