Donatella e ultra cunoscuta, insa putini o stiu pe fiica ei. Cum arata tanara de 28 de ani care a invins anorexia si se fereste de paparazzi


La 28 de ani, Allegra e mostenitoarea imperiului Versace, dupa ce Gianni i-a lasat in testament 50 la suta din actiunile companiei. Daca pana de curand tanara a preferat sa stea departe de lumea mondena, in ultima perioada este vazuta tot mai des la bratul mamei sale la marile evenimente de fashion.


Allegra Versace, fiica Donatellei cu fostul fotomodel american Paul Beck, este o prezenta din ce in ce mai vizibila in lumea modei. Tanara, care e membru al Consiliului Director de la Gianni Versace S.p.A, nu lipseste de la niciun Fashion Week. Allegra este cel mai adesea vazuta in compania celebrei sale mame.

Donatella a incercat sa o tina pe Allegra cat mai departe de gura presei si de lumea mondena, mai ales ca in trecut a avut grave probleme cu anorexia.

Foto: Allegra Versace in 1998

"Pentru mine acea perioada din viata mea este ca si absenta, eram pierduta in gandurile altora si nu ma conectam deloc la realitate. Inainte de toate, voiam un singur lucru - sa fiu un nimeni, sa nu fiu recunoscuta, sa nu fiu vanata. Am studiat arta teatrala si m-am bucurat enorm sa joc in mici filme independente pe care probabil ca nimeni nu mergea sa le vada.  Oricum, oriunde mergeam eram o membra a familiei Versace. Nu puteam sa 

Acum, Allegra a depasit acele momente dificile si este o prezenta activa in viata mondena. Totusi, tanara spune ca prefera sa nu fie in lumina reflectoarelor.

"Cu siguranta inca prefer sa fiu o anonima. Am petrecut ceva vreme lucrand cu un designer - l-am ajutat sa organizeze showuri de moda, sa isi faca reclama, dar si la partea creativa. Partea cea mai grozava a fost ca eram nimeni acolo", spune Allegra.

related posts

Modifică setările cookies