Doua dintre cele mai sexy femei din lume, surprinse de paparazzi in bikini. Cum arata Adriana si Priyanka fara Photoshop


In urma cu 17 ani, indianca Priyanka Chopra era desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in cadrul concursului Miss World. Despre Adriana Lima multi spun ca este cel mai sexy model. Acum, paparazzii le-au surprins pe cele doua frumuseti impreuna la plaja.


Adriana este un model de renume mondial, defiland an de an in costum de baie in cel mai sexy show de pe planeta - Victoria's Secret Fashion Show. 

Vedeta este obisnuita sa isi arate trupul impecabil, asa ca prezenta paparazzilor pe plaja nu a deranjat-o deloc. Imbracata intr-un costum de baie in doua piese, Adriana a pozat in fata paparazzilor ca o adevarata profesionista.

Totusi, nu toti fanii au fost multumuti. Vedeta a primit si cateva critici: cei mai exigenti admiratori au considerat ca posteriorul ei nu este suficient de tonifiat pentru un model Victoria's Secret.

Priyanka Chopra, care poate fi admirata in remake-ul Baywatch, a impresionat si ea cu silueta ei fitt. Indianca demnonstreaza ca este in continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume.

  • Doua dintre cele mai sexy femei din lume, surprinse de paparazzi in bikini. Cum arata Adriana si Priyanka fara Photoshop
Modifică setările cookies