Dovada ca la 18 ani poti fi cuminte si sexy in acelasi timp.Chloe Grace Moretz, adolescenta pe care o admira toata lumea


Nu toate vedetele de 18 ani arata si se imbraca precum Kylie Jenner, care adesea este luata drept etalon pentru aceasta categorie de varsta. Mai exista si tinere cuminiti si stilate, precum Chloe Grace Moretz. Simpatica actrita a demonstrat prin aparitiile sale din ultima perioada ca isi merita titlul de Next Future Icon, primit de la revista Elle.


Anul acesta Chloe Grace Moretz a fost nominalizata de catre revista In Style la categoria "Trendiest Teen Queen", trofeu ce se decerneaza in cadrul premiilor Social Media Awards. Tanara in varsta de 18 ani a demonstrat ca merita aceasta nominalizare la cea mai recenta aparitie publica, cu ocazia unei prezentari din cadrul New York Fashion Week. 

Chloe a avut o aparitie chic, combinand o fusta de piele bordo cu o camasa neagra cu imprimeu si o pereche de sandale elegante, cu toc inalt.

Tanara actrita este intotdeauna apreciata pentru tinutele sale de bun gust, in 2013 revista Elle oferindu-i premiul "Next Future Icon", prin care i-a recunoscut bunul gust in materie de moda si stil.

Chloe si-a inceput cariera in 2004, pe cand acea numai 7 ani, iar un an mai tarziu a primit prima sa nominalizare la un premiu cinematografic pentru filmul The Amityville Horror. In 2014 s-a scris ca simpatica adolescenta are o relatie cu fiul mai mare al lui David si Vicroria Beckham, Brooklyn. 

Intra in galeria foto sa vezi cele mai chic tinute purtate de Chloe Grace Moretz anul acesta.

FULLSCREEN
Dovada ca la 18 ani poti fi cuminte si sexy in acelasi timp.Chloe Grace Moretz, adolescenta pe care o admira toata lumea
  • /

related posts