Dovada ca soţia lui Gabi Tamaş e posesoarea trupului perfect: posterior bombat, talie de viespe şi abdomen sculptat


Ioana Tamş este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai sexy soţii de fotbalist din România. La 30 de ani, se laudă cu forme fizice de invidiat.


Partenera luI Gabi Tamaş şi-a uimit ardmiratorii de pe reţelele de socializare cu cele mai recente fotografii. În costum de baie, şatena în vârstă de 30 de ani nu încetează să atragă admiraţia tuturor. 


 

sursa foto: Instagram

Fotbalistul Gabi Tamas și partenera lui, Ioana sunt împreună încă de pe vremea când erau amândoi adolescenți. Ioana  și Gabi Tamas vorbesc aceeași limbă: sportul. Ioana a făcut în copilărie gimnastică de performanță, iar după cea devenit mămică unei fetițe superbe, Selena, ea a descoperit pasiunea pentru fitness. 

Ioana petrece în sala de sport câte 2 ore, de 3 ori pe săptămâna și asta se vede. Este una dintre cele mai în formă soții de fotbalist român. 


 

????????

O postare distribuită de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe


 
"Pasiunea pentru fitness am descoperit-o după ce am adus-o pe lume pe fetiță noastră, Selena, deoarece mi-am dorit întotdeauna să fiu o mama tânăra și în formă. Am început să merg la sala pe vremea când soțul meu juca în Anglia, după care am revenit în România și am continuat activitatea alături de antrenoarea mea Carmen Fit. Pot spune că ea m-a ambiționat și a făcut din asta propriul meu stil de viață. Nu pot fără", a declarat în trecut Ioana într-un interviu pentru www.perfecte.ro.


 

Expertă în fitness, Ioana Tamaş spune că cele mai bune exerciții pentru a scapă de burtă sunt abdomenele, exercițiile de tip TRX și cardio, iar pentru un posterior bombat genuflexiunile și fandarile sunt sfânte.


 

FULLSCREEN
Dovada ca soţia lui Gabi Tamaş e posesoare trupului perfect: posterior bombat, talie de viespe şi abdomen sculptat
  • /

related posts