Dr. Quinn, in costum de baie la 62 de ani! Ce corp traznet ascunde Michaela sub hainele elegante


Cea care a interpretat rolul Michaelei in serialul Dr. Quinn are un trup de invidiat si este o competitoare de temut pentru titlul de cea mai sexy femeie din lume.


Cand intrebi o doamna de 62 de ani ce si-ar dori de ziua ei, mai ales in calitate de fiu, te astepti la un raspuns de genul: "Nimic". Chiar daca la inceput i s-a parut un gest nebunesc, faimoasa Dr. Quinn a acceptat sa fie fotografiata la plaja, in costum de baie de catre fiul cel mare, iar rezultatul a fost unul mai mult deact reusit.

Desi a declarat ca nu a mai imbracat un costum de baie de cand avea 20 de ani, Jane s-a lasat pe mana fiului Sean, un fotograf profesionist, si a realizat o sedinta foto senzationala la apusul soarelui, pe plajele din Malibu. Imbracata intr-un costum de baie turcoaz, din doua piese, frumoasa actrita este o priveliste spectaculoasa in ciuda varstei, iar trupul sau ar putea concura foarte bine cu cel al unei domnisoare de 20 de ani.

Actrita este mama de patru copii, dar nici acest lucru si nici trecerea timpului nu si-au lasat amprente asupra trupului sau. Chiar daca a recunoscut ca are doua operatii estetice, o marire de bust la 20 de ani si o reducere a ridurilor din zona ochilor, trupul vedetei este in rest intretinut cu o alimentatie echilibrata, exercitii de Pillates, yoga, dans, gimnastica si putin golf, pe scurt, un ritm de viata sanatos.

Dr. Quinn a fost idolul multor femei pe vreme cand a devenit cunoscuta. Pe o scara de la 1 la 10, ce nota ii acordati lui Jane pentru felul in care arata ?

FULLSCREEN
Dr. Quinn, in costum de baie la 50 de ani! Ce corp traznet ascunde Michaela sub hainele elegante
  • /

related posts

Modifică setările cookies