Dragos Bucurenci : Ma diferentiez de restul barbatilor prin faptul ca nu beau bere, nu sunt microbist si nici misogin! EXCLUSIV


Dragos Bucurenci este in topul preferintelor femeilor care au si ceva in cap, nu numai o infatisare placuta. S-a remarcat ca un ecologist convins si incearca sa constentizeze lumea ca nu este de glumit cu mediul inconjurator. Mai nou, ajuta oamenii cu probleme la "Dansez pentru tine", unde, din pacate pentru el, a ajuns la duel.


Femeile te catalogheaza ca diferit fata de restul barbatilor. Cu ce crezi tu ca te diferentiezi?
Cred ca toti suntem diferiti, ar fi o nenorocire sa fim toti la fel. Eu, de exemplu, nu beau bere, nu sunt microbist si nici misogin, dar mai stiu o groaza de barbati cu aceleasi defecte. Daca vreti, va dau numerele lor de telefon.
 
Barbatii din ziua de azi se ingrijesc mult mai mult decat in alte vremuri.
Cum ai grija de aspectul tau?
Merg la salon ca sa ma tund si sa-mi fac manichiura. Folosesc o crema hidratanta pentru fata si sapunuri bio pentru corp. Pentru exfoliere folosesc bureti din alge sau zat de cafea. Cam atât.
 
Esti cunoscut ca un ecologist convins. Sunt romanii pe calea cea buna in ceea ce priveste protectia mediului sau sunt...departe?
Sunt pe calea cea buna. Dar calea e lunga. Ii astept pe www.maimultverde.ro daca vor sa mai scurteze din ea.
 
Ai iesi cu Bianca Dragusanu si Simona Sensual sa cureti padurile? Ai apela la astfel de vedete ca sa faci publicul constient de cat de serioasa este aceasta problema?
 Oricine vrea sa faca voluntariat pentru mediu este binevenit la actiunile MaiMultVerde.
 
Ce carti le-ai recomanda blondelor din showbizz?
“Ratacirile fetei nesabuite” de Vargas Llosa.
 
Esti fericit sau trist ca te-ai nascut intr-o tara ca Romania? Ce iti place si ce nu iti place la noi?
Sunt multumit. Am avut o sansa enorma sa ma nasc in ultimul deceniu al dictaturii, asa ca am crescut cu un cult al libertatii si al democratiei, care m-a vaccinat definitiv impotriva derivelor totalitare. Pe de alta parte, m-am bucurat in anii tranzitiei de o groaza de lucruri obtinute cu greu si pe care copiii de azi le primesc de-a gata, fara sa mai insemne mare lucru pentru ei, iar pentru asta nu pot fi decat recunoscator.
Imi place in Romania pentru ca aici inca e totul de facut. Nu-mi place ca nu stim sa ne bucuram de succesul altuia, iar asta înseamna ca nicio constructie colectiva nu e posibila.
 
Este mai greu decat te asteptai la "Dansez pentru tine"?
E mult de munca, dar ma asteptam la asta. Dificile mi se par anumite miscari de dans care cer o mobilitate a articulatiilor care mie-mi lipseste.

related posts

Modifică setările cookies