Dragos Chircu de la Vocea Romaniei isi lanseaza sambata prima melodie. Asculta in premiera un demo!


Piesa, numita “Save Me”, este rezultatul colaborarii lui Dragos cu Gino Manzotti (DJ Project).


N-a trecut nicio luna de la incheierea Vocii Romaniei, ca finalistii au si inceput sa lucreze la primele lor albume. Startul l-a dat Stefan Stan, castigatorul show-ului, care si-a lansat deja primul single, “You Give Me Love”, compus de Smiley si cantat impreuna cu Alex Velea.

Astazi este randul lui Dragos Chircu, care s-a clasat pe locul II, sa-si lanseze prima melodie, “Save Me”, impreuna cu Gino Manzotti (DJ Project) maine la PRO FM.

Citeste aici primul interviu pe care Dragos l-a dat pentru perfecte.ro!

"Nu este obositor statutul de persoana publica, de abia asteptam, nu atat sa fiu cunoscut, cat sa imi fie recunoscuta munca. La inceput ma gandeam "Oare cand o sa mananc, o sa se uite lumea in gura mea?!", a povestit Dragos despre cum i s-a schimbat viata de cand s-a inscris in concurs la video chat-ul perfecte.ro.

Dragos Chircu a mai marturisit ca primeste zilnic cereri in casatorie de la fane. "Am primit multe cereri in casatorie. De cand cu participarea la Vocea nu m-am implicat in nicio relatie pentru ca am vrut sa fiu foarte dedicat show-ului si nu am vrut sa imi distraga nimeni atentia".

Asculta AICI in PREMIERA un DEMO al primului single lansat de Dragos!

Ce parere ai? Este material de hit sau nu? :)

related posts

Modifică setările cookies