Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata la plaja sotia lui Hugh Jackman, unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood


Are milioane de fane care suspina de fiecare data cand vad o poza in care apare la bustul gol. Desi este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Hugh Jackman si-a ales o sotie care naste tot felul de controverse.


Deborra-Lee Furness si-a atras antipatia a milioane de fane din intreaga lume intrucat a reusit sa-l cucereasca pe unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Hugh Jackman, si sa aiba o casnicie fericita alaturi de acesta.

Nemultumirea fanelor nu vine din faptul ca aceasta s-ar comporta necorespunzator sau ca i-ar fi gresit sotului sau in vreun fel, ci din simplul fapt ca nu se incadreaza in standardele de frumusete promovate in reviste. Ele s-ar fi asteptat ca actorul sa aiba alaturi un model si au fost surprinse sa afle ca Deborra nu arata nici pe departe ca o femeie rupa din copertele revistelor glossy.

Furness arata ca o femeie obisnuita, este cu 13 ani mai in varsta decat Hugh si apare adesea nearanjata in public, gest care le supara pe fanele actorului. De aici si pana la a spune ca dragostea este oarba nu mai lipseste decat un pas pentru milioane de admiratoare.

Asa arata Deborra, cand e surprinsa de paparazzi intr-o zi normala din viata ei

Deborra si Hugh la plaja. Femeia nu poarta niciodata costum de baie

Pentru cei doi soti comentariile negative ale oamenilor nu conteaza insa. Ei sunt casatoriti din 1996, au doi copii frumosi si demonstreaza ca iubirea e mai presus de orice. In definitiv, Hugh a jucat de nenumarate ori alaturi de femei mult mai atragatoare decat Deborra si nu a calcat niciodata stramb. Daca nici aceasta nu e o dovada de dragoste, respect si devotament, atunci nimic nu mai e!

Tu ce parere ai despre cuplul atipic? Ii admiri ca reusesc sa fie fericiti chiar si dupa atatia ani de casnicie?

related posts

Modifică setările cookies