"Dragut tatuaj!" Bianca Dragusanu si-a surprins fanii cand le-a dezvaluit un desen secret, facut intr-un loc discret, pe piele


Corpul ei este unul dintre cele mai disputate din showbiz-ul romanesc si, cu toate ca a fost analizat indeaproape de tot felul de specialisti, exista inca detalii despre el pe care publicul nu le-a observat.


Catalin Botezatu spunea despre Bianca Dragusanu ca este posesoarea unui corp perfect. Dincolo de trasaturile parca decupate din reviste insa, vedeta mai ascunde cateva secrete, vizibile doar la o privire atenta.

Unul dintre detaliile mentionate este tatuajul de pe picior, pe care vedeta TV s l-a facut in urma cu aproximativ un an, intr-o zona mai putin vizibila pentru a evita sa atraga atentia asupra lui. Micul desen simbolizeaza o floare si a fost realizat la scurt timp dupa ce Catalin Botezatu si-a tatuat la randul lui piciorul.

La vremea respectiva, s-a spus ca Bianca l-ar fi copiat pe fostul iubit si si-ar fi facut acest mic tatuaj dupa ce acesta a dat tonul. In general discreta in ceea ce priveste insemnele de pe pielea ei, roscata s-a dat insa de gol pe Facebook cand le-a aratat admiratorilor una dintre perechile de pantofi preferate.

 

Tatuajul-floare nu a fost primul pentru care Dragusanu a apelat la ajutorul unui artist. Ea si-a inscriptionat pentru scurt timp initialele lui Botezatu pe incheietaura in perioada in care formau inca un cuplu si si-a tatuat si sprancenele.

Tu stiai ca Bianca are un tatuaj pe piciorul drept? Il mai observasei vreodata pana acum?

related posts

Modifică setările cookies