Drama continuta pentru Kylie Minogue. Cum arata cea care l-ar fi cucerit pe iubitul divei si le-ar fi distrus relatia


Se putea spune despre ea, la prima vedere, ca are tot ceea ce si-ar putea dori o femeie: faima, avere, o frumusete mult peste medie si un iubit pe masura. Viata lui Kylie Minogue nu arata insa prea bine din punctul ei de vedere. Dupa lupta cu o boala necrutatoare, viata sa amoroasa a luat o intorsatura trista.


Hiturile ei au devenit nemuritoare si frumuseata pe care o are, emblematica. In ciuda succesului rasunator, nu totul merge ca pe roate in viata divei. Dupa o lupta crancena cu boala secolului, cancerul, Kylie a anuntat ca nici la capitolul dragostei nu sta prea bine. Cantareata in varsta de 48 de ani a incheiat relatie pe care o avea cu Joshua Sasse, in varsta de 29 de ani.

Desi s-a zvonit ca cei doi isi fac planuri sa formeze impreuna o familie, zvonurile spun ca Joshua s-ar fi simtit atras peste masura de o alta femeie, iar asta ar fi dus la finalul relatiei cu Kylie.

Cea de-a doua femeie implicata in poveste ar fi Marta Milans, o actrita cu origini spaniole si "zeita yoga", dupa cum scriu publicatiile internationale. Intreaga poveste spune ca desi isi dorea o familie si vestile au devastat-o, Kylie a pus capat relatiei.

Nici Joshua si nici Marta nu au facut vreo declaratie oficiale, insa Kylie a postat o imagine pe pagina sa personala de socializare si a multumit fanilor care ii sunt alaturi si in aceasta noua drama din viata sa.

Vezi imagini mai jos:

FULLSCREEN
Drama continuta pentru Kylie Minogue. Cum arata cea care l-ar fi cucerit pe iubitul divei si le-ar fi distrus relatia
  • /

related posts

Modifică setările cookies