Drama prin care trece Scary Spice: "Nu vad absolut deloc cu un ochi!"


E una dintre cele mai cunoscute artiste din Marea Britanie si e mandra posesoare a unei imagini bune in fata publicului: hotarata si suficient de increzatoare cat sa spuna mereu ce crede despre un anumit lucru, Mel B are si o latura vulnerabila.


Melanie Brown, fosta Scary Spice, a facut recent o dezvaluire care a pus-o intr-o lumina cu totul diferita in randul fanilor. Daca pana acum au vazut-o drept o femeie feroce, artista si-a aratat si latura mai sensibila si a marturisit ca are o problema de sanatate destul de grava.

"Nu vad deloc cu ochiul stang. O operatie mai veche pe care am facut-o a avut finalitate nefericita, iar acum vreau sa fac un transplant de cornee", a marturisit Mel pentru revista "Hello", citata de DailyMail.

Fosta membra a formatiei Spice Girls a facut o interventie in urma cu 15 ani. Aceasta i-a afectat atat de tare ochiul stang, incat artista a ajuns sa nu mai vada cu el, motiv pentru care planuieste sa faca un transplant de cornee si sa-si remedieze probleme de vedere.

Mel nu este singura celebritate care a avut nevoie de o astfel de interventie. Nicole Kidman si Brad Pitt au urcat si ei pe masa oftalmologului, platind peste 1000 de lire pentru fiecare ochi.

related posts

Modifică setările cookies