Drama uneia dintre cele mai dorite vedete din showbizul britanic: "Am fost agresata sexual la 18 ani"


Amy Willerton este cunoscuta in Marea Britanie ca actrita, model si prezentatoare. Tanara in varsta de 22 de ani a castigat titlul de Miss Marea Britanie in 2013 si de atunci e o prezenta constanta in publicatiile mondene. 


Mereu cu zambetul pe buze, tanara a facut de curand o marturisire dureroasa din trecutul ei ca model. Amy a dezvaluit ca, pe cand avea 18 ani, a fost pacalita de un asa-zis organizator de concursuri de frumusete si dusa in Coreea de Sud.

Modelul a povestit ca in anul 2010 a participat la o competitie in aceeasi tara si ca a fost invitata din nou in 2011, ceea ce i s-a parut o ocazie buna, pe care nu putea sa o rateze. De data aceasta insa, barbatul cu care a vrobit era un fals organizator si a atras-o intr-o cursa.

"M-am urcat in avion si am calatorit acolo catre un concurs care nu a fost ceea ce credeam eu.  Am fost agresata. La un moment dat, un barbat a batut la usa camerei mele de hotel si, cand i-am deschis, a incercat sa-mi traga bluza de pe mine. A fost cel mai rau lucru care mi s-a intamplat din punct de vedere fizic", a dezvaluit Amy Willerton pentru DailyMail.

Tanara a mai povestit ca mai auzise de cazuri in care participantele erau constranse sa se vada cu membrii juriilor pentru a avea sanse sa castige, insa a spus ca ea a fost printre putinele care nu au vrut sa se preteze la asa ceva. Impreuna cu alte doua fete, Amy a fugit din hotelul in care erau cazate si s-a intors in tara.

"Am fost alergate de unii dintre organizatori si am iesit pe geam. Nu voiau sa ne dea pasapoartele. A fost o situatie traumatizanta din care am avut multe de invatat. As vrea ca fetele tinere care aspira la o cariera de model sa ia exemplu si sa se intereseze foarte bine inainte de a accepta invitatii si de a se inscrie la competitii", a incheiat Amy.

related posts

Modifică setările cookies