Dublă aniversare. Claudia Pavel alias Cream, surpriză pentru aniversarea fiului său


Cântăreața Claudia Pavel, cunoscută publicului cu numele de scenă Cream, și-a sărbătorit ieri fiul cu mare fast, la un loc de joacă din Capitală. Mamă singură, Claudia îi face băiețelului său, Noah, care tocmai a împlinit 6 ani, toate poftele


Și-a dus băiatul la Disneyland, apoi l-a sărbătorit cu prietenii, în București!
 
Sâmbătă seară s-au întors dintr-o vacanță de câteva zile petrecută la Disneyland Paris, iar duminică, artista și fiul ei au petrecut cu prietenii!
 


“A fost superb la Disneyland, ne-am distrat foarte tare! I-am făcut cadou lui Noah de ziua lui o excursie de 4 zile la Disneyland Paris. Și-a dorit mult de tot să meargă, am stat numai în parc, de dimineață până seara, i-am cumpărat o mulțime de cadouri de acolo, deci acesta a fost cadoul de ziua lui. 

Ne-am întors sâmbătă seara din Franța, iar ieri (n.r. duminică), a avut o petrecere cu prietenii, în jur de 40 de invitați, la un loc de joacă, cu tematica Minecraft, pentru că el este mare fan Minecraft. În afară de asta, normal că i-am luat și toate jucăriile posibile, tortul, prăjiturile, totul a fost cu figurine Minecraft! Ne-am distrat foarte tare și la petrecerea de ziua lui! Am avut magician, pe Batman, pe Spiderman…A fost superb și copilul fericit!”, a mărturisit Claudia Pavel, exclusiv pentru Perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies