Duelul exhibitionistelor: Miley Cyrus si Lady Gaga, ambele goale pusca pe copertele noilor albume. Cine arata mai bine?


Lady Gaga a dat tonul trendului nud in videoclipuri in ultimii ani sau, cel putin, a bifat cele mai numeroase aparitii in aceasta ipostaza. Se pare ca acum, insa, are o concurenta serioasa din partea fostei Hannah Montana.


Miley Cyrus si-a dezvaluit saptamanile trecute coperta noului ei album, "Bangerz". In imagine, cantareata apare nemachiata si topless, acoperindu-si cu un brat sanii.

Ne-am putea imagina ca fostul star Disney a vrut sa sugereze un amestec de fragilitate (vezi lipsa machiajului, parul ud etc.) si forta (tatuajul, bijuteriile etc.). Sau, mai simplu, ca a vrut pur si simplu sa socheze prin aceasta ipostaza la granita cu vulgaritatea, scuturandu-se pentru totdeauna de imaginea de fetita cuminte.

Asa cum era de asteptat, nici Lady Gaga nu s-a lasat mai prejos pentru coperta celui mai recent album, "ARTPOP". In imagine, Gaga sta goala pusca si cu picioarele desfacute, in fata unui fundal pe care se recunosc imagini din celebra pictura a lui Botticelli, "Nasterea lui Venus".

Partile intime ale vedetei sunt acoperite de o bila albastra si stralucitoare, uriasa. Lady Gaga si-a anuntat insa fanii de pe Twitter ca imaginea nu este o fotografie a ei, ci o sculptura realizata de artistul contemporan Jeff Koons.

Ce parere ai despre cele doua coperte de album? Care iti place mai mult?

related posts

Modifică setările cookies