După 22 de ani de căsnicie, Hugh Jackman a dezvăluit ce ”pact secret” are cu soția sa


Actorul Hugh Jackman (49 de ani) a dezvăluit ”pactul secret” pe care îl are cu soția sa, Deborra-lee Furness (62 de ani), cu care este de 22 de ani.


A devenit unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, grație rolului Wolverine în seria X-Men ori cântând din toți rărunchii în pelicule precum The Greatest Showman.

Citește și: Este unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta, insa sotia sa nu are aceeasi parere

Actorul australian însă pune familia pe primul loc în viața sa, iar de curând a dezvăluit metoda sa secretă de a găsi un echilibru între muncă și viața privată.

Într-un interviu pentru revista WHO, Hugh Jackman a spus că el și soția sa, Deborra-lee Furness, alături de care este de 22 de ani, au un pact secret și se asigură că discută unul cu altul înainte de orice decizie importantă care poate afecta familia.

Când eu și Deb ne-am căsătorit, am făcut un pact: ca, în fiecare moment important din viața noastră, să ne uităm unul în ochii celuilalt și să ne întrebăm dacă asta e bine sau e rău pentru familia noastră”, a declarat Hugh pentru revistă.

Cuplul are doi copii înfiați, Oscar (18 ani) și Ava (13 ani). 

Actorul a mai spus că și atunci când un rol de film poate părea nemaipomenit pentru carieră, în același timp, poate fi nepotrivit pentru familia sa.  ”Au fost timpuri când obișnuiam să spun: Doamne, e vorba despre filmul acesta foarte tare, iar Deb se uita la mine și-mi spunea ceva de genul: nu, acum nu este cel mai potrivit timp, iar ea este cel mai bun barometru când vine vorba de cariera mea”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies