Dupa ani buni de operatii estetice, chipul ei a ajuns asa. Cum arata inainte sa fie celebra si "modificata"


Lana del Rey este una dintre cele mai populare cantarete ale ultimilor ani. Cu toate ca si inainte impresiona  prin frumusete, si-a dorit sa arate si mai bine si si-a transformat complet fizionomia fetei.


S-a transformat intr-o adevarata emblema pentru cultura hipster si a reusit sa se faca rapid remarcata in diferite videoclipuri postate pe internet.

Initial cunoscuta doar in underground, Lana a fost remarcata treptat de tot mai multi iubitori de muzica buna si transformata in diva veritabila.

Spre deosebire de alte vedete insa, ea nu a asteptat sa atinga un apogeu al carierei pentru a interveni in ceea ce priveste aspectul fizic.

Ea s-a lansat "modificata" si au trecut luni bune de la debut pana cand fanii au identificat imagini din perioada in care era era 100% naturala.  

Desi superba si fara interventia specialistilor, Lana simtea ca nu mai indeplineste cerintele de frumusete de la Hollywood si, potrivit unor esteticieni cu ochiul format, incepea sa isi altereze chipul candva perfect in mod natural.

Frumusetea americana a devenit o dependenta a injectiilor in buze si a ajuns sa isi deformeze fata de papusica pe care multe femei si-ar fi dorit-o, drept dovada stand o serie de imagini care spun mai multe decat un milion de cuvinte. Iata imagini dupa si inainte:

FULLSCREEN
Dupa ani buni de operatii estetice, chipul ei a ajuns asa. Cum arata inainte sa fie celebra si "modificata"
  • /

related posts

Modifică setările cookies