Dupa ani intregi de operatii estetice, chipul ei a ajuns asa. Cum arata inainte sa fie "modificata"


O cunoasteti, probabil, din Melrose Place si v-ati obisnuit deja cu buzele ei incredibil de carnoase. In tinerete insa, chipul Lisei Rinna nu arata chiar la fel.


Au trecut 15 ani de la ultimul episod difuzat din "Melrose Place". In timp ce pentru unii dintre protagonist timpul pare ca a stat in loc, iar in cazul altora varsta sau numeroasele operatii chirugicale si-au lasat amprenta din plin.

VEZI IMAGINILE AICI.

Din fericire pentru ea, actrita Lisa Rinna reuseste sa se mentina intr-o forma de invidiat si, chiar daca are doi copii, sarcinile nu si-au pus amprenta asupra corpului sau. Dimpotriva! Lisa a avut curajul chiar sa pozeze goala la 45 de ani, pentru revista Playboy, decizie luata dupa participarea la emisiunea "Dancing with the stars".

Din pacate tot pentru ea insa, Lisa insasi recunoscut public ca a cam exagerat cu operatiile estetice, la care a recurs pentru ca si-a dat seama ca imbatraneste, iar Hollywood-ul nu accepta “mamaitele”.

"La varsta mea, trebuie sa arati bine ca sa mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de imbunatatiri", a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen.

CITESTE SI: Cum sa-ti faci buzele sa para mai mari cu ajutorul machiajului VIDEO

Cu toate ca a fost posesoarea unor buze apetisante, ea a inceput la scurt timp de la lansarea in showbiz sa si el mareasca, pana in 2011, cand si-a facut o noua operatie ca sa si le micsoreze.

Actualmente, ea da semne ca ar fi inceput din nou sa urce pe masa esteticianului, iar la cele mai recente aparitii a socat din nou cu marimea etalata.

CITESTE SI: Te-ai ingrasat la fata? Vezi cum sa slabesti doar in aceasta zona!

Tu ce parere ai despre felul in care arata? Crezi ca ar trebui sa renunte la serviciile chirurgilor si sa se accepte asa cum e?

FULLSCREEN
Dupa ani intregi de operatii estetice, chipul ei a ajuns asa. Cum arata inainte sa fie "modificata"
  • /

related posts

Modifică setările cookies