Dupa Britney Spears si Naomi Campbell, Lady Gaga cheleste si ea...


Lady Gaga plateste acum pretul pentru chinul la care si-a supus parul in ultimii ani. L-a decolorat, l-a vopsit des, l-a facut cu placa, si-a pus extensii, iar acum e nevoita sa ia medicamente contra caderii parului ca sa nu ajunga cheala.
 


Potrivit Mediafax, la numai 25 de ani Lady Gaga a inceput sa foloseasca medicamentul Rogaine, incercand sa stimuleze cresterea firelor de par, dupa ce vreme de multi ani si-a supus parul unui tratament destul de dur, in numele artei.

"De-a lungul anilor, Lady Gaga si-a supus parul unui stres foarte mare. A turnat deasupra lui atat de multe substanţe chimice incat foliculii au fost distrusi. Spera ca medicamentul Rogaine sa o ajute sa repare o parte din raul deja facut", a declarat o sursa pentru The Sun.

Gaga a inceput sa se ingrijoreze in legatura cu sanatatea parului sau in timpul turneului mondial "Monster Ball Tour", desfasurat in perioada noiembrie 2009 - mai 2011.

O sursa a declarat ca Lady Gaga s-a infuriat foarte tare in culise, pentru ca "de fiecare data cand isi trecea peria prin parul ei deteriorat si decolorat, gasea fire de par peste tot - pe perie, pe podea, pe mainile ei".
 

related posts