Dupa ce a castigat Vocea Romaniei, Julie Mayaya dezvaluie motivul pentru care l-a ales pe Brenciu antrenor


S-a impus ca "Vocea Romaniei" in cel de-al doilea sezon, si-a facut mii de fani si este recunoscuta de o tara intreaga. Care este urmatorul pas pentru Julie Mayaya? Artista ar vrea ca talentul sau sa ii fie recunoscut si in tara sa de origine, Congo.


La o luna dupa ce a fost desemnata Vocea Romaniei, Julie Mayaya inca nu este constienta de ceea ce i s-a intamplat. Cert este ca viata ei s-a schimbar radical.

"S-a schimbat totul, de la ora de trezire dimineata, persoanele cu care intru in contact in fiecare zi si cu care am onoarea sa lucrez, agenda incarcata, atentia care mi se acorda, asteptarile celor din jurul meu, viziunea despre viitorul meu...",a spus Julie Mayaya pentru perfecte.ro.

Cantareata a dezvaluit motivul pentru care l-a ales ca antrenor pe Horia Brenciu. Julie a fost impresionata de pasiunea cu care acesta se lupta pentru fiecare concurent ca sa il atraga in echipa sa. "Brenciu este cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Stiam ca lupta pentru concurentii sai si pune suflet in tot ceea ce face. M-au surprins in schimb calitatie sale de manager si bun strateg...".

Julie nu stie nici acum ce va face cu suma castigata la Vocea Romaniei. "In primul rand, vreau sa imi cumpar un microfon performant :) Inca nu stiu exact in ce directie vor merge banii... Sunt ultimul lucru la care ma gandesc...", a mai spus Julie pentru perfecte.ro.

Julie Mayaya asteapta cu emotie primul sau concert in Congo. "Da, suntem invitati in Congo eu si Horia. Imi doresc sa cant in Congo, si sunt curioasa care ar fi reactiile".

related posts

Modifică setările cookies