După ce a lansat o nouă piesă, Kanye West a fost acuzat de fani că nu o respectă pe Kim. Acestea sunt versurile jignitoare


Kanye West a stârnit un nou val de controverse în mediul online după ce a lansat piesa “XTCY”. Deși este căsătorit cu Kim Kardashian din 2014 și împreună au 3 copii, Kanye cânta despre fanteziile pe care le are cu cele patru cumnate ale lui.


Kanye West face din nou senzație pe internet după ce a lansat piesa “XTCY”, care a făcut peste 500.000 de vizualizări în trei zile. Mesajul melodiei a stârnit numeroase controverse în rândul internauților pentru că artistul cântă despre fanteziile pe care le are cu cele patru susori ale lui Kim Kardashian:„Ai gânduri dubioase? / Eu am şi mai multe / Ai o cumnată cu care vrei să faci sex? / Eu am patru / Ai făcut prostii uitându-te la pozele lor / Doamne, ar trebui să fii internat / Nu, avem nevoie de un jacuzzi mai mare“.


 

Wyoming

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


 

Listening Party Tonight #Nas

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Internauții au simțit nevoia să își spună părerea în mediul virtual și l-au acuzat pe artist că nu o respect ape Kim, iar această piesă este o dovadă clară că are o atitudine greșită față de soția lui.Nu este prima dată când artistul stârnește controverse în mediul virtual. Cu puțin timp în urmă, în cadrul unui interviu televizat, Kanye a declarat: „Auziţi că se spune că sclavia a durat 400 de ani. 400 de ani? Sună ca o alegere”. Declarația lui a stârnit un val atât de mare de reacții negative din partea internauților încât artistul a mărturisit ulterior că s-a temut că o sa îl părăseasca Kim din această cauză.

related posts

Modifică setările cookies