Dupa moartea lui "JR", producatorii "Dallas" o roaga pe Victoria Principal sa se intoarca in serial ca Pamela Ewing. Cum arata actrita acum


Serialul extrem de popular in anii '80, "Dallas", a revenit pe micile ecrane din America cu o combinatie de vechi si noi actori, reinventat pentru o noua generatie. Larry Hagman si-a reluat rolul nesuferitului J.R. Ewing dar, din nefericire, a decedat acum cateva saptamani, lasand un gol in urma sa.


De la moartea lui, producatorii se chinuiesc sa convinga unul dintre actorii initiali sa-si reia rolul. Cea pe care si-o doresc cel mai mult inapoi pe ecran este actrita Victoria Principal, care in prezent detine o companie de produse cosmetice de succes - Principal Secret - in Los Angeles. Se pare insa ca vedeta e greu de convins.

Top 5 filme pentru copii de vazut in aceasta iarna

Potrivit unei surse citate de publicatia 'National Enquirer": "Au incercat sa o convinga pe Victoria sa se intoarca de mai multe ori, dar ea nu vrea. Unul dintre motive este ca are o afacere de mai multe milioane de dolari in LA si vrea sa fie aproape de ea. Ceea ce i-ar fi imposibil avand in vedere ca "Dallas" se filmeaza acum in intregime in orasul Dallas din Texas.

Victoria a jucat rolul Pamelei Ewing, sotia lui Bobby Ewing, din 1978 pana in 1987, cu 4 ani inainte de incheierea serialului, in 1991.

Desene animate? Jocuri video? Uite la ce riscuri sunt expusi copiii cu asemenea pasiuni

Se pare insa ca exista o sansa ca actrita de 62 de ani sa revina la serial. "Victoria nu a inchis aceasta usa de tot. Producatorii sunt in tratative cu ea inca de cand a reinceput serialul si acum, cu moartea lui Larry, o implora sa se intoarca. Producatorii au asigurat-o ca vor face orice pentru a-i satisface orarul de lucru."

Scenaristii serialului n-au ucis niciodata oficial personajul Victoriei. Pamela suferea de o boala grava atunci cand Victoria s-a retras din serial in 1987, dar nu s-a specificat ca ar fi murit, ceea ce le ofera scenaristilor si producatorilor sansa sa o poata readuce pe actrita in serial, daca va accepta sa-si reia rolul.

related posts

Modifică setările cookies