Dupa scandalul "celulita" cu Kim Kardashian, inca o membra a familiei surprinsa la plaja. Cum arata Kendall


Luna trecuta, imaginile cu Kim Kardashian in costum de baie, fara Photoshop, au creat o adevarata isterie pe internet. Regina retelelor de socializare isi promoveaza o imagine impecabila, adesea imaginile livrate de paparazzi fiind dinainte editate. 


Cand fanii au vazut ca "idolul" lor are celulita, au fost foarte dezamagiti si 100.000 de oameni i-au dat unfollow. Vezi AICI imaginile nephotoshopate.Foto: Kim Kardashian

Acum, o alta membra a familiei a fost surprinsa la plaja de catre paparazzi. Fotomodelul familiei Kardashian, Kendall Jenner, nu isi face insa griji legate de felul in care arata pentru ca, la urma urmei, este "ingeras" Victoria's Secret. 

Foto: Kendall Jenner

Kendall este impreuna cu sora sa cea mai mare la Cannes, acolo unde se bucura de un tratament VIP. Modelul participa la premiere de filme, la evenimente de fashion, iar in timpul liber se rasfata pe yacht alaturi de prietene. 

Imbracata intr-un costum de baie rosu in doua piese, cu slip cu talie inalta, Kendall si-a etalat trupul perfect si picioarele interminabile.

Foto: Kourtney Kardashian

related posts

Modifică setările cookies