Dusa de urgenta la spital. Fiica lui Whitney Houston, gasita inconstienta in cada


Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete Whitney Houston, a fost spitalizata de urgenta, sambata, dupa ce fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala de baie.


Nick Gordon, sotul lui Bobbi Kristina Brown, si un prieten au informat politia si au incercat sa o resusciteze. Bobbi Kristina Brown "nu mai respira", atunci cand sotul ei si un prieten au descoperit-o in jurul orei locale 10.25.

"Ei au sunat la 911, au inceput manevrele de resuscitare, iar politia a fost prima care a ajuns la fata locului", a spus Lisa Holland, purtatoarea de cuvant a politie. "Politistii au continuat manevrele de resuscitare pana la sosirea ambulantei", a completat aceasta.

Bobbi Kristina Brown a fost apoi transportata de urgenta la spitalul North Fulton din Roswell, unde a reinceput sa respire. Politia, care continua sa ancheteze acest caz, spune ca respiratia tinerei a fost stabilizata. O sursa apropiata familiei a declarat pentru CNN ca Bobbi Kristina se afla in coma indusa. scriu cei de la Mediafax.

related posts

Modifică setările cookies