"E atat de sexy, nu pot sa tin interviul, uita-te la ea!" Cum arata cea care l-a bulversat pe Vin Diesel la un interviu


Un dur in filmele de actiune in care joaca, insa o persoana extrem de simpatica in viata reala. Vin Diesel, musculosul actor de la Hollywood, a oferit un interviu de exceptie, in principal pentru ca s-a declarat atat de atras de tanara care ii punea intrebarile incat a inceput sa o complimenteze in nenumarate feluri, lucru care a facut deliciul fanilor de pe Youtube.


Are milioane de fani care il considera un dur mai ales dupa ce urmaresc blockbusterele in care joaca de obicei. In spatele imaginii de baiat rau insa, Vin Diesel este un om obisnuit, iubitor, care a avut noroc si a cunoscut succesul din intamplare.

Unele dintre ultimele imagini aparute pe internet il arata pe actorul in varsta de 49 de ani flirtand intens cu o tanara ce doreste sa ii ia interviu. "Este atat de sey! Te iubesc. O iubesc! Nu pot sa fac interviul asta, uita-te la ea. Spune cineva asta? Baieti, ce se intampla, sunt singurul care spune...uita-te la ea!", a exclamat actorul pe durata interviului, in timp ce tanara s-a aratat complet emotionata si coplesita de reactiile acestuia.

Tanara a declarat ulterior ca nu s-a simtiti deloc confortabil si ca nu i-a placut faptul ca actorul a intrerupt de 3 ori cursul interviului pentru a vorbi despre faptul ca o considera atragatoare. "Nu mi-a placut. In momentul ala nu am stiut cum sa reactionez, dar o sa vedeti ca nu ma simteam confortabil, nu a fost dragut ca mi-a intrerupt munca", scriu cei de la Daily Mail despre declaratia tinerei.

Se pare ca Vin Diesel a reusit si in trecut sa isi deranjeze partenerii de lucru, la inceputul anului 2016 chiar colegul sau, Dawyne Johnson, spunand despre acesta ca lipseste de multe ori de la sedintele foto. "Unii se arata a fi barbati in toata firea si profesionisti cu adevarat, in timp ce altii nu. Iar cei din urma sunt prea lasi ca sa faca ceva in legatura cu asta, oricum", a spus actorul intr-o postare pe internet.

Vezi si tu imaginile de la interviu, mai jos:

related posts

Modifică setările cookies